Keramisch parket

Keramisch parket

Voor het leggen van een vloer zijn er veel opties waar u een keuze uit kunt maken. Er zijn houten vloeren, u kunt kiezen voor laminaat, of u kiest voor een keramisch parket. Een keramisch parket is een mooie optie voor wanneer u de houtlook erg mooi vindt, maar geen geld heeft voor een echte houten vloer. Ook als u graag vloerverwarming wilt, is een keramisch parket een goede optie. Het leggen van een keramisch parket laat u doen door een professional. Neem contact met ons op om de vloer te laten leggen door een vakman tegen een lage prijs. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Houtlook
Parket leggen

Wat is keramisch parket

Voor een realistische houtlook kiest u voor keramisch parket. Doordat dit nauwelijks van echt hout te onderscheiden is, lijkt het alsof u een echte houten vloer heeft liggen. Keramisch parket heeft vele voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Zo zijn er veel stijlen waar u uit kunt kiezen en zijn deze vloeren slijtvast en vlek- en krasbestendig. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere kamer, zowel de woonkamer als een keuken of badkamer. Bovendien zijn de tegels in diverse legpatronen te leggen voor een mooi effect. Daarnaast is keramisch parket een perfecte combinatie met vloerverwarming.

Verschillende soorten

Er zijn vele soorten tegels met houtlook voor het leggen van een tegelvloer waar u de keuze uit heeft. Keramisch parket is meestal verkrijgbaar met een houtlook of houtstructuur. Zo’n tegelvloer is ook verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor er altijd een variant tussen zit die aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een tegelvloer met houtlook voor de badkamer of keuken, alles is mogelijk met het leggen van deze tegels. Let wel op dat het leggen goed gebeurt, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van de tegelvloer met houtlook in uw badkamer, keuken of een andere ruimte in uw woning.

Voor en nadelen

Zoals bij alle vloeren, zitten er zowel voor- als nadelen aan keramisch parket. Voordelen zijn dat het goedkoper is dan een echte houten vloer, het beschikbaar is in diverse stijlen en kleuren en het kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Een nadeel is dat u de tegels precies moet laten leggen, met de juiste lijm en voegmiddel. Gebeurt het leggen van de tegels niet zoals het hoort, dan kan de tegelvloer met houtstructuur beschadigd raken en loslaten. Een voordeel is weer dat keramisch parket met houtlook krasbestendig en slijtvast is en geschikt voor diverse ruimtes, zoals de badkamer en keuken.

Combinatie met vloerverwarming

Een houten vloer en vloerverwarming is vaak niet een goede combinatie. Vindt u zo’n houtstructuur toch erg mooi, maar wilt u ook graag vloerverwarming? Dan is keramisch parket met houtlook perfect voor u. Het leggen van zowel de vloerverwarming als de tegelvloer laat u over aan een professional, waarna u geniet van een mooie vloer met houtlook in de badkamer of keuken. Een vloer met houtlook tegen een lage prijs is zeker een mogelijkheid, laat u daarom goed informeren over de opties door een specialist. Laat uw vloer met houtlook plaatsen door een vakman, zodat u er jaren van geniet.

Op zoek naar een specialist op het gebied van keramisch parket?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leggen van een tegelvloer met houtlook tegen aantrekkelijke prijzen en met heldere voorwaarden.

Keramisch parket prijs

Prijzen

Doordat er vele soorten keramische tegelvloeren zijn, verschilt de prijs van de diverse soorten. Over het algemeen ligt de prijs tussen de twintig en vijftig euro per vierkante meter.
De prijs van de diverse soorten verschillen wel, maar over het algemeen liggen deze tussen de twintig en vijftig euro per vierkante meter. Een specialist helpt u met het zoeken naar de juiste vloer met houtlook voor u en voert het leggen voor u uit tegen een lage prijs. Wij helpen u graag verder. Neem daarom contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor het leggen van een keramisch parket met houtlook.

Contact met een tegelzetter!

Als u op zoek bent naar een tegelvloer met houtstructuur of houtlook, dan is een keramisch parket ideaal voor u. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar, welke geschikt zijn voor diverse ruimtes zoals de badkamer of keuken. Het leggen van zo’n tegelvloer met houtstructuur is een klus die u uit laat voeren door een professionele tegelzetter. Wij helpen u graag door u in contact te brengen met een tegelzetter die voor u het leggen van de tegels uitvoert tegen een lage prijs. Neem daarom nu contact met ons op, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.